Beyoncé, Angelina Jolie, Demi Moore, Gwyneth Paltrow. Vajon mi a közös bennük? Mindannyian sikerrel alkalmazzák a svájci receptúra alapján készült tisztító- és fogyasztó diétát, a pálma- és juharszirup kúrát. Ez az igen hatékony zsírégető ital ráadásul méregtelenít is, tehát a böjti időszak utolsó napjaiban igen időszerű, de a húsvéti dőzsölést követően is hasznát vehetjük majd.

egészség egészségünkre méregtelenítés zsírétető citrom juharszirup gyömbér cayenne bors pálmaszirup karcsúsító test táplálkozás Beyoncé

A karcsúsító ital tulajdonképpen roppant egyszerű: lényegében a pálma- és juharszirup, a citromlé, a cayenne bors és gyömbér méregtelenítő kombinációjára épül. A méregtelenítés során ezekből az összetevőkből álló italt fogyasztjuk, és persze sok-sok folyadékot.

A receptúrát egy egészségügyi szakember, Stanley Borroughs állította össze azzal a szándékkal, hogy a szervezet teljeskörű méregtelenítésével kíséreljen meg orvosolni számos betegséget.

Azóta számtalan sztár fogyasztotta sikerrel, avagy az ital fogyasztotta a sztárokat. Sikerrel.

Mi is kipróbáltuk. Két nap napon át, napi két liternyit ittam belőle; a citrom adagját némileg megemelve, illetve hol cayenne borssal, hol gyömbérrel fűszerezve fogyasztottam. Esetenként a frissen facsart narancs- és grépfrútlé is befigyelt. Minden változata csodás ízű. Amit érzek, így foglalható össze: ide nekem az oroszlánt is! Tele vagyok energiával, na.

egészség egészségünkre méregtelenítés zsírétető citrom juharszirup gyömbér cayenne bors pálmaszirup karcsúsító test táplálkozás Beyoncé

A kúrához használt szirupok - a juharszirup és pálmaszirup - köztudottan rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, emellett pedig magas a gyümölcscukor szintje, ezáltal pótolható vele a szénhidrát hiánya.

A szirupban található könnyen lebontható gyümölcscukor megfelelő mennyiségű energiát biztosít, így a méregtelenítés során megelőzhető a vércukorszint ingadozása. A szirup biztosít minden ásványi anyagot, melyre testünknek szüksége van, és csak kis mennyiségben tartalmaz fehérjét, ezzel megkönnyíti a kiválasztási folyamatokat.

A citromlé, mely a zsíranyagcsere hatékony katalizátora, mindezt nagy mennyiségű antioxidánssal és C-vitaminnal egészíti ki. 

A cayenne bors és a gyömbér nagyszerű anyagcsere fokozók, élénkítik a vérkeringést, a víz pedig szállítja a sejtjeinkhez a különböző tápanyagokat, a méregtelenítés alatt a különböző salakanyagokat eltávolítja.

Tegyünk mellé málnát, és a benne lévő ketonokkal még jobban felgyorsítjuk a zsírégetést!

A recept végtelenül egyszerű 

Íme az arányok:egészség egészségünkre méregtelenítés zsírétető citrom juharszirup gyömbér cayenne bors pálmaszirup karcsúsító test táplálkozás Beyoncé

  • 2 dl víz 
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé (lehet több is)
  • 2 evőkanál juharszirup (vagy pálmaszirup)
  • Tized teáskanál cayenne bors (vagy gyömbér)

Javasolt napi mennyiség: 2 liter.

Aki még sosem próbálkozott méregtelenítéssel vagy tisztítókúrával, érdemes rövidebb kúraváltozattal indítani; az egy-két napos kúra háziorvosunk szerint megfelelő.

Ha egy kis változatosságot szeretnénk becsempészni, kombináljuk frissen facsart narancs- vagy grépfrútlével, kamilla- vagy borsmenta teával. (Nálunk a gyömölcsös verzió viszi a pálmát.)

A méregtelenítés tovább fokozható egy kellemes sófürdővel, illetve búza- és árpafűlé fogyasztásával. 

A kúra hatására a szervezet megtisztul a méreganyagoktól, hatékonyabbá válik az emésztés (ami a húsvéti dőzsölés előtt/után kifejezetten előnyös), javul a keringés, a bőr és a haj fényesebbé válik, a koncentráció javul, és zsírégető és méregtelenítő hatásának köszönhetően jelentős súlycsökkenés érhető le. 

Az ital biztosítja az összes fontos tápanyagot, ezáltal a szilárd táplálék megvonása mellett is elkerülhető a fáradtság vagy a gyengeségérzés, mivel az ital tulajdonképpen folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt. (Megtapasztaltam.)

Beyoncé, ezzel a módszerrel összesen 9 kilótól szabadult meg. Arról nem szólt az írás - bár gyanítom, így lehet-, hogy ebben a 9 kiló minuszban erősen ott van mozgás el nem hanyagolható hatása is...

egészség egészségünkre méregtelenítés zsírétető citrom juharszirup gyömbér cayenne bors pálmaszirup karcsúsító test táplálkozás Beyoncé

Kérünk, mielőtt bármilyen méregtelenítő kúrba kezdenél, feltétlenül konzultálj háziorvosoddal, kérd ki tanácsát.