egészség testi egészség lelki egészség boldogság jól lenni egészségünkre lélek

Szeretettel köszöntünk.

Ezt itt a Love my Life - Magazin az egészségért, az egészségről. Másként.

Boldogság, mint az egészség kulcsa? Igen!

Számtalan kutatás bizonyítja, hogy a boldogabb emberek egészségesebbek, tovább élnek, mint boldogtalan társaik. Az, hogy milyen módon tekintünk a világra, hogy optimista vagy pesszimista jövőképpel rendelkezünk, jelentős hatással van egészségünkre. A pesszimizmus, szorongás, depresszió napi gyakorlása betegségeket és rövidebb életet eredményez, míg az optimista és pozitív érzelmek erős védelmet jelentenek immunrendszerünknek, számos betegségtől óvnak meg. 

A boldogság tehát jót tesz az egészségnek, egészségmegőző és gyógyító hatású, meghosszabítja az életet, vagyis hatékonyan vethetjük be egészségünk érdekében.

De mi is a boldogság? Nincs két ember, aki egyformán határozná meg, mindenkinek mást és mást jelent. Egy biztos: a boldogság nem csupán egy jó érzés. A boldogság nem egy kék madár, melyet várunk kell, hogy a vállunkra szálljon.

Mi, a boldogságról, nem mint múló, rószaszín ködről beszélünk, hanem egyfajta megelégedettségről, egy tartósan fenntartható állapotról, ill. annak felépítéséről. Nem percnyi, hanem élethosszig tartó, tudatos, tartós boldogságról, egy elégedett, beteljesedett életről, életérzésről. A megelégedett élet boldogságáról, ami nem azért jelent megelégedettséget, mert már készen van. Épp ellenkezőleg. Annak boldogsága, hogy tudjuk, hová tartunk, és ha nem is ismerünk minden lépést az úton, de élvezzük az utat.

A mi küldetésünk az, hogy ehhez a tartós és fenntartható boldogsághoz, megelégedettséghez vezessünk el, hogy ezáltal egy egészséges életet, életszemléletet, életmódot építhess fel.

Mindehhez a pozitív pszichológiát, mint tudományt hívjuk segítségül.

Nagyon fontos, hogy a pozitív pszichológiát semmiképpen ne keverjük össze a pozitív gondolkodással: a pozitív gondolkodás azt mondja, hagyd figyelmen kívül a negatív érzelmeket, mindeközben a pozitív pszichológiában a negatív érzelmek is fontosak, hisz a nehézségek és akadályok értelmet és célt adnak az életünknek, a céljaink önazonossá, karakteresebbé tesznek minket, segítenek kevesebbet szorongani, hamarabb felépülni a betegségekből, és összességében boldogabbnak lenni.

A pozitív pszichológia tudományos kutatásaiból tudjuk, hogy az életünkkel való tartós megelégedettség és boldogságérzet nem a körülményeink kedvező hatásától függ, hanem a megfelelő tudati és érzelmi beállítottságtól. 

Vagyis igaza volt Tolsztojnak: a boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van. 

A Love my Life abban lesz segítségedre, hogy megtaláld és fokozni tudd az önmagadban lévő boldogságot, segítünk, hogy belső forrásod sose apadhasson ki.

Egy új életszemléletet, valódi életmódprogramot adunk, az örömteli, boldog, egészséges életért. Az egészséges életmód élvezetes formáját kínáljuk, mert úgy gondoljuk, az egészség nem lehet egyenlő az aszkéta életmóddal.

Célunk, hogy élvezd az életed, hogy érezd jól magad a bőrödben. Érezd jól magad az életedben.

Elhozunk Nektek minden földi jót, mely testi, lelki és szellemi boldgoságunkat szolgálja, táplálja, mert hisszük, hogy egészségről csak akkor beszélhetünk, ha figyelembe vesszük a test-lélek-szellem elkülöníthetetlenségét, mert az egészséget az egység és harmónia szinonímájaként értelmezzük. 

Válts tehát boldogabb életmódra - az egészségedért.

A Love my Life Magazin célja, hogy gyakorlatokat, ötleteket, útmutatást, megoldásokat, követhető programot adjon a boldogságszintünk növeléséhez, melyekből válogtva, önmagunkra szabva felépíthetünk egy boldog, elégedett, kiteljesedett, egészséges életet.

Egy olyan életet, melyről szívből jövően elmondhatjuk:

SZERETEM AZ ÉLETEM - LOVE MY LIFE.

Örömmel, szenvedéllyes, szeretettel készítjük Nektek. 

Fogyasszátok örömmel, váljék egészségetekre!

A Love my Life csapata.

egészség testi egészség lelki egészség boldogság jól lenni egészségünkre lélek