Mi lakozik a férfiakban? Vajon mit rejt az ártatlan vagy épp a macsós külső? Egyesek olykor disznóként emlegetik őket, pedig viselkedés és reakciók tekintetében a férfiak sokkal inkább hasonlíthatók a koshoz, a tigrishez vagy épp a csődörhöz. Állati jó és játékos párkapcsolati tesztünkből megtudhatod, milyen "állat" lakozik párodban, így könnyebben megértheted viselkedése mozgatórugóit is.

egészség egészségünkre lélek párkapcsolat pszichológia teszt

ELEMI ÖSZTÖNÖK - TESZT

Könnyen lehet, hogy nem mindig azonos betűjelű választ adtál. Amennyiben két betűjelből megegyező a válaszaid száma, abban az esetben partnered két típus keveréke.

Hogy biztosan átlásd, mely típus(ok)ba tartozik kedvesed, íme a részletes értékelés:

A) A KOS egészség egészségünkre lélek párkapcsolat pszichológia teszt

Szerencséd van, egy igazán gyakorlatias emberrel találkoztál. Fölösleges romantikára nem vesztegeti az idejét, és soha nem tesz felelőtlen ígéreteket. Az ilyan férfi az élet minden területén a biztonságra, a rendre törekszik, a realitás talaján áll, nem álmodozik. A szexuális viselkedése kiegyensúlyozott, de ne várj tőle különleges csúcsteljesítményt. Amikor sarokba szorítják, kellemetlenül érzi magát. Koncentrálj a jó tulajdonságaira, hiszen gondoskodó és együttérző férfi, aki jó társ egy kényelmes, harmonikus élethez.

B) A TIGRIS egészség egészségünkre lélek párkapcsolat pszichológia teszt

Férfias, erős, magabiztos - igazi díszpéldány lenne, ha az esze nem járna állandóan a konkurencián, de sajnos mindenütt riválist szimatol. Egyedül hozza meg a döntéseit, és szüksége van a szabadságra. Elvárja a partnerétől, hogy újra és újra biztosítsa őt a férfiasságáról. Viszonzásul mindent megad a párjának, titkos kívánságait is teljesíti. Becsvágya azonban fárasztó lehet. A szexuális életben vad, akár a tigris; az összebújós romantikázás nem az ő stílusa.

C) A CSŐDÖR egészség egészségünkre lélek párkapcsolat pszichológia teszt

Vidám, dinamikur és erőteljes, mint egy igazi csődör. Az ilyen férfinak egy határozott nőre van szüksége, hogy rend legyen az életében, ugyanis jellemző rá a könnyelműség. A '"csordában" betöltött pozíciója számára fontosabb, mint a partnere, kivéve, ha a szexről van szó. Állandóan az erejét fitogtatja, vágyik az elismerésre. Többnyire nem híve a praktikus, észszerű megoldásoknak. Ha a társa megérti és elfogadja ez a gondolkodásmódot, képes harmonikusan és jól működő, hosszú távú párkapcsolatra.

További tesztre vagy kíváncsi? TÖLTSD KI EZT IS!